EN

Hakkımızda

Ay Yapı Tasarımları 2018 yılında Nuh İskender tarafından kurulmuştur. Genç ve dinamik yapısı ile hızlı bir şekilde büyüyerek inşaat faaliyetlerini sürdürmektedir. Firmamız, sanayi tipi işyerleri, ofisler, konut ve yaşam alanları için proje – tasarım ve inşaat faaliyetlerini profesyonel yaklaşımı ve kaliteden ödün vermeyen çalışma ilkeleriyle sürdürmektedir.

Kuruluşundan bu yana önemli projeleri tamamlayan Ay Yapı Tasarımları halen Ankara’nın sanayi bölgesi İvedik OSB Anteks’te Finova – 1 ve Finova – 2 sanayi tipi iş merkezi inşaatı ile Yenimahalle Anadolu Bulvarı üzerinde Sis Kule konut yaşam alanı projesini devam ettirmektedir. Konut yaşam alanları için konfor ve rahatlığı ön planda tutan yapı tasarımı yaklaşımı ile birilkte sanayi tipi işyerleri ve iş merkezleri için fonksiyonelliği esas almaktadır. Sektör tecrübelerinden hareketle tasarlanan iş yerleri ve iş merkezleri kullanıcılarına fonksiyonel, kolay düzenlenebilir, erişilebilir ve yönetilibelir alanlar üretmek üzerine kurgulanmıştır.


Ay Yapı iş yeri, konut ve yaşam alanları dışında inşaat tecrübesini yürüttüğü altyapı ve üstyapı inşaatlarıyla da devam ettirmekte ve bu alanda önemli referans projeleri tamamlamış olmanın gururunu yaşamaktadır. 3.500 metrekarelik kapalı alana sahip imalathane ve işyeri inşaatı Yolmaksan Tic. Ltd. Şti. için 2021 yılında tamamlananak teslim edilmiştir. Yine firmamız tarafından DSİ 5. Bölge Bolu Seben Taşlıyayla Göleti Sulama Tüneli (1150 metre uzunluğunda) inşaatı çok kısa bir sürede başarıyla tamamlananak teslim edilmiştir. 

Yeni dönemde devam eden projeler ve planlanan yeni projelerle yapı ve inşaat alanında yoluna hızlı adımlarla devam eden firmamız, dürüst, ilkeli, kendinden emin ve istikrarlı ilerleyişini sürdürmektedir. Ay Yapı Tasarımları güvencesiyle projelerimizde yer alabilirsiniz.